NØRRE SNEDE Lokalråd

NØRRE SNEDE Lokalråd

Lokalrådet arbejder for at Nørre Snede får en stærk fælles stemme. Sammen kan vi skabe liv og aktivitet. Du er altid velkommen med ideer, forslag og initiativer som kan gavne vores by.


Invitation til foreninger, klubber og forretningsdrivende i 8766 Nørre Snede

Info om lokalrådetOprettet af webmaster ons, april 05, 2017 21:54

Invitation til foreninger, klubber og forretningsdrivende i 8766 Nørre Snede

Gør din forening endnu mere synlig og styrk fællesskabet.

I Lokalrådet har vi i nogen tid efter ønske fra flere borgere arbejdet på at etablere en fælles kommunikationsplatform for byens foreninger og forretningsdrivende.

I Nørre Snede har vi i øjeblikket en god og positiv stemning, og vi føler, at vi har et berigende fællesskab omkring de mange aktiviteter, der foregår i byen den ene dag efter den anden. Fællesskab går aldrig af mode, og vi ønsker med dette initiativ at udfordre fællesskabet for at skabe endnu stærkere sammenhængskraft i byen.

Vi har ikke mindre end 45 aktive foreninger og klubber, der har et højt aktivitetsniveau. Det sker oftere, at mange arrangementer kolliderer, og vi ser, at disse må aflyses eller udsættes. Det er ærgerligt for os alle sammen.

Derfor ønsker Lokalrådet en kommunikationsplatform, der gør det muligt at vise, hvad der sker i Nørre Snede i form af nyheder, arrangementer og events. Vi vil synliggøre byens værdier og ressourcer på en enkelt og lettilgængelig digital platform, der skaber et overblik og en viden om, hvad der sker i vort lokalområde.

Denne platform skal ikke erstatte de gode kommunikationsformer, vi allerede har i Nørre Snede. Tværtimod understøtter disse hinanden, og ikke mindst skaber den et enkelt og lettilgængeligt overblik. Og det er det, vi har brug for, så vi alle får succes med de mange aktiviteter, vi har i byen.

Platformen er en app, og for at den kan blive en succes for byen, er det overordentlig vigtigt, at alle foreninger og klubber står last og brast om den og bakker 100% op for at bruge den.

Derfor inviterer Lokalrådet alle foreninger, klubber og forretningsdrivende i 8766 Nørre Snede til et fællesmøde:

onsdag, den 19. april kl. 19.00 i Nørre Snede Hallen

Vores samarbejdspartner Heino Sørensen fra MinLandsby vil gennemgå de mange muligheder på app’en, som foruden at skabe endnu stærkere sammenhængskraft i byen også vil skabe grobund for nye kunder, tilflyttere og turister. Efter Heinos indlæg vil Lokalrådet sikre sig fodslag til at gennemføre platformen og orientere om næste skridt i forløbet.

Vi glæder os til at se alle med en eller flere repræsentanter. Tilmelding med angivelse af forening, klub eller forretning via mail til Hans Jørgen Jensen på formand@ns-lokalraad.dk eller SMS til 29490485.

Med venlig hilsen

Nørre Snede Lokalråd

Hans Jørgen Jensen  • Kommentarer(0)//www.ns-lokalraad.dk/#post105